Οι κερδοσκόποι δε θα μείνουν ατιμώρητοι!!

Δυστυχώς η πανδημία έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μας. Ο κατάλογος των θυμάτων συνεχίζει να μεγαλώνει.

Είναι πλέον σαφές σε όλους μας ότι όλο αυτό έχει ακόμα χρονικό βάθος, ώστε να καταστεί ελεγχόμενος ο κίνδυνος από τον θανατηφόρο ιό.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, όχι άσκοπες μετακινήσεις, ώστε να διακόψουμε την μετάδοση του ιού.

Θεωρούμε χρέος μας σε αυτήν την περίπτωση να μιλάμε όταν πρέπει, να καταγράφουμε συνέχεια ότι συμβαίνει και να σεβαστούμε όλους αυτούς που δίνουν την μάχη τους. Προέχει να κερδηθεί η μάχη και να είμαστε σίγουροι όλοι στον απολογισμό αυτής της κατάστασης πως θα έχουμε θέση.

Τα μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση για την οικονομική στήριξη όσων έχουν πληγεί από όλη αυτήν την κατάσταση δίνουν μια ανάσα, αλλά χρειάζεται και επέκταση και διάρκεια σε αυτές τις πολιτικές.

Όσον αφορά σε αυτούς τους ανεκδιήγητους εργοδότες που εκβιάζουν σε αυτές τις συνθήκες τους εργαζόμενούς τους, το ξαναγράψαμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους, όταν όλα αυτά θα είναι υπό έλεγχο.

Καλούμε τους εργαζόμενους που  έχουν  πέσει θύματα εκβιασμών και απειλών από αυτούς τους  εργοδότες να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της Γ.Σ.Ε.Ε. “ANTICOVID-19”  στην πλατφόρμα που μπορούν να καταγγείλουν την εμπειρία τους, ώστε να πάρει το δρόμο που της αρμόζει, για να σταματήσουμε αυτού του είδους τους «νταβατζήδες».

Καλούμε και όλα τα συνδικάτα της περιοχής να είναι σε εγρήγορση, ώστε να εντοπίζονται όλες αυτές οι περιπτώσεις και να καταγγέλλονται στις αρμόδιες αρχές.

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ 

ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

Για τη Διοίκηση

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                       ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: