ΩΣ ΠΟΤΕ;

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου εργαζόμενου από εισπνοή καπνού κατά την διάρκεια φωτιάς στον Ασπρόπυργο, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

Όμως δεν μπορεί αυτό να αποτελεί και δεν αποτελεί για εμάς μία συνηθισμένη διαδικασία.   Γιατί αυτό τείνει να συμβεί.

Πρώτον ζητάμε από το ΚΕΠΕΚ και τις αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν πλήρως το συμβάν, όπως επίσης και το εάν στον χώρο που εργαζόταν ο άτυχος συνάδελφος υπήρχαν μέτρα προστασίας, ακόμα και για τέτοια φαινόμενα, κάτι που από τη νομοθεσία είναι υποχρεωτικό.

Επιμένουμε και θα συνεχίσουμε να βάζουμε το ζήτημα των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν σε μία άναρχη βιομηχανική περιοχή, όπως αυτή της Λεωφ. ΝΑΤΟ, αλλά και για την Μάνδρα και για την Μαγούλα.

Σε πείσμα των αρνήσεων αρμοδίων Υπουργών, Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων κλπ. να δουν κατάματα την πραγματικότητα και να παρέμβουν, εμείς θα συνεχίσουμε την πίεση ώστε κάποια στιγμή να μπει τάξη στην μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή της χώρας.

Σε αντίθεση με όλους αυτούς που αρκούνται μόνο στην έκφραση συλλυπητηρίων, για εμάς αυτό εκφράζει μόνο την ανθρώπινη και συναδελφική διάσταση.

Σημασία έχει να υπάρξει αποτέλεσμα για να μην είναι συχνά τέτοια φαινόμενα.

 Ιδού η Ρόδος λοιπόν για προηγούμενους και επόμενους τοπάρχες και πολιτικούς που κόπτονται για την Δυτική Αττική.

Εμείς έχουμε θέσεις διαχρονικά και είμαστε στην διάθεση όποιου θέλει να παράξει αποτέλεσμα.-

Για την Διοίκηση

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                       ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: