Έλεος πια!!! Επιτέλους κυβερνήστε !!!!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έλεος πια!!! Επιτέλους κυβερνήστε !!!!!

Αποδεικνύεται περίτρανα πλέον πως το μόνο όραμα της κυβέρνησης ήταν και είναι μόνο η διατήρηση της εξουσίας και των κυβερνητικών θώκων.

Το θέατρο του παραλόγου προφανώς συνεχίζεται ,  από την μια  ο υπουργός Εργασίας «επαναστατώντας», αφού δεν δέχεται την Τρόικα στο γραφείο του,  ξημεροβραδιάζεται στο Χίλτον μαζί τους , πουλάει υποσχέσεις ότι οι συντάξεις δεν κόβονται.

Από την άλλη, το κράτος εγγυάται το ποσόν των  380 €  στους υπάρχοντες συνταξιούχους, μειώνει στα χαρτιά την σύνταξη και ονομάζει προσωπική διαφορά το μειωμένο ποσόν , αλλά συνεχίζει να το καταβάλλει ( κάνοντας τους την χάρη!!!) έως το 2018, μετά ;;;;;;.

Όσοι βγαίνουν δε από εδώ και πέρα τι ποσά θα παίρνουν ;;;;

Έλεος, πια !!!!

Ο δε Πρωθυπουργός έμεινε ικανοποιημένος από την συνάντηση με τους εργοδότες για το μείζον θέμα, που δεν είναι άλλο από το Ασφαλιστικό.

Γιατί άραγε;;;;

Οι εργοδότες (όχι βέβαια όλοι) δεν είναι αυτοί που εφαρμόζουν την άθλια πολιτική της ανασφάλιστης εργασίας, που ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για την κατάντια του ασφαλιστικού στην χώρα μας;

Τόλμησε άραγε να θίξει αυτό το μεγάλο ζήτημα στους εργοδότες;

Υπήρξε στην συζήτηση ισοδύναμο, όπως τα κονδύλια του ΕΣΠΑ,  για την αύξηση που πρότεινε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και  επιβαρύνει τους εργοδότες;

Τα ερωτήματα πολλά. Υπάρχουν όμως επαρκείς απαντήσεις;

Σταματήστε επιτέλους τις επικοινωνιακές κορώνες και κυβερνήστε αυτόν τον τόπο.

Αποφασίστε να κάνετε αυτό που σας επέλεξε ο λαός, να τον υπηρετήσετε και όχι να τον εξοντώσετε.

Εάν θεωρείται ότι βαφτίζοντας την Τρόικα σε Θεσμό, το Μνημόνιο σε Πρόγραμμα, το ΟΧΙ σε ΝΑΙ , και από την μεγάλη υπόσχεση της 13ης σύνταξης σε εγγυημένο 380 € από το κράτος και αν έτσι νομίζετε ότι εξαντλείτε την κυβερνητική σας αποστολή, πλανάστε πλάνη οικτρά.

Οι εργαζόμενοι θα σας δείξουν με τους αγώνες τους ότι όσο επικοινωνιακοί  και αν είστε δεν τους αγγίζουν «τα ψεύτικα ,τα λόγια τα μεγάλα» διότι θέλουν να ζήσουν τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά σε όλες τις εκδηλώσεις αντίδρασης, που θα προγραμματιστούν και θα αναγγελθούν.

 

Για τη Διοίκηση

                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                    ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                        ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: