Αυλαία στη Χαλυβουργική

Η όχι και τόσο ξαφνική εξέλιξη στην Χαλυβουργική Α.Ε. να ρίξει την αυλαία αυτές τις γιορτινές ημέρες είναι πλέον γεγονός.

Ο κύριος μέτοχος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με ένα κατάπτυστο κείμενο που συνέταξαν οι καλοπληρωμένοι δικηγόροι του , που θα ζήλευε και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κίμ Γιόνγκ Ουν , από το οποίο σας παραθέτουμε παράγραφό του

«…Δηλώνω ρητά και αντιλαμβάνομαι ότι στο πλαίσιο της σχέσης εμπιστοσύνης που συνέδεε εμένα και τον Εργοδότη μου και όπως επιβάλλεται από την καλή πίστη δεν πρόκειται να προβώ ή να συμμετάσχω στην δημιουργία ή έκφραση δημόσιων δηλώσεων ή να παρακινώ άλλο πρόσωπο να προβεί σε δημόσιες δηλώσεις έγγραφες ή προφορικές οι οποίες θα είχαν σκοπό να υποτιμήσουν ή να δυσφημίσουν το όνομα και να πλήξουν την φήμη της Εταιρείας ή οι οποίες σκοπεύουν να φέρουν την Εταιρεία , τις τυχόν θυγατρικές της ή συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες ή τους διευθυντές, διοικητές, προϊσταμένους ή μετόχους αυτών σε δύσκολη θέση.»   βάζει τέλος σε μια ιστορική βιομηχανία που κάποτε ο αριθμός των εργαζομένων ξεπερνούσε σε πληθυσμό μια μικρή πόλη.

Η αδιαφορία των κυβερνώντων οι οποίοι σε κάθε δημόσια εμφάνιση επικαλούνται την ανάπτυξη και τις επενδύσεις πλέον δεν πείθουν κανέναν.

Ήρθε η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του αλλά και το κόστος αυτών.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας με έκτακτη συνεδρίαση στις 24/12/2019 αποφάσισε 4ωρη στάση εργασίας την Δευτέρα 30/12/19 από τις 12:00 έως τις 16:00 και καλεί τα Διοικητικά συμβούλια των μελών του Εργατικού Κέντρου να παραστούν έξω από το Υπουργείο Εργασίας, ώστε να καταθέσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την εξέλιξη του εργοστασίου της Χαλυβουργικής.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΩΝ

ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

 

Πούλμαν θα αναχωρήσει στις 12:30 από το δημοτικό παρκιν Ελευσίνας.

Για τη Διοίκηση

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                  ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

 

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: