Κοινή σύσκεψη ΕΚΕ-ΔΑ κ΄ Δήμου Ελευσίνας

 

Στις 16/1/2017 πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη μεταξύ του Δήμου Ελευσίνας και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελευσίνας Τσουκαλά Γιώργου.

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα οι δύο θεσμοί αλληλοενημερώθηκαν για  όλα τα ζητήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σήμερα και απασχολούν τους δυο φορείς.

Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν φέρει σε δυσχερή θέση τους πολίτες της περιοχής μας  και όχι μόνο, λόγω της μακροχρόνιας κρίσης που μαστίζει την χώρα μας τα τελευταία 6 χρόνια.

Αποφασίστηκε από κοινού , δίνοντας έμφαση στους διακριτούς ρόλους του κάθε φορέα, να υπάρξει ανοιχτή γραμμή συνεργασίας, να συσταθούν κοινές επιτροπές όπου αυτές επιβάλλονται, να υπάρξουν κοινές προτάσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του δήμου, όπως το κοινωνικό ιατρείο, που εδρεύει στην Μαγούλα , το κοινωνικό φαρμακείο κ.α., ώστε να καλυφθούν τυχόν κενά που μπορεί να διαπιστωθούν .

Επιπλέον, οι όποιες πρωτοβουλίες πάρει ο κάθε φορέας είτε αφορούν πολιτιστικά  είτε κοινωνικά ή εργασιακά ζητήματα, η κάθε πλευρά θα συνδράμει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ελπιδοφόρα αυτή κίνηση συνεργασίας με οργανωμένη δουλειά στόχο έχει την αλληλεγγύη, την προστασία και την ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Γιατί άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος των δύο φορέων.

Για τη Διοίκηση

                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                   ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                     ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

 

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: