Επιστολή σε Υπουργεία για την αντικατάσταση εγγράφων των πληγέντων στην Μάνδρα

ΠΡΟΣ:    Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Υπουργείο Υγείας

Υπουργείο Οικονομικών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Αντιπεριφέρεια  Δυτικής  Αττικής,  Δήμο  Μάνδρας,  Δήμο  Ελευσίνας,  Γ.Σ.Ε.Ε.,

Σωματεία μέλη δύναμης ΕΚΕ-ΔΑ

Έξι ημέρες μετά την καταστροφή που υπέστη η Δυτική Αττική, καθημερινά διογκώνονται τα προβλήματα των κατοίκων και παρότι υπάρχει συγκινητική ανταπόκριση από όλη την Ελλάδα, η έλλειψη συντονισμού και η γραφειοκρατία δεν είναι ικανά να ανακουφίσουν  τους πληγέντες που έχασαν τα πάντα.

Ζητάμε λοιπόν από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας, να συστήσουν ειδικά κλιμάκια υπαλλήλων στην Μάνδρα για τους πληγέντες ώστε άμεσα να αντικατασταθούν όλα τα έγγραφα τα οποία χάθηκαν και κρίνονται απαραίτητα,  προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες καταβολής αποζημιώσεων ή όποιων άλλων ενεργειών απαιτούνται.

Σε κάθε περίπτωση  το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής μπορεί να διαθέσει γραφεία για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να εξυπηρετηθούν οι πληγέντες σε συγκεκριμένο χώρο πολλαπλών υπηρεσιών.

Επίσης θα θέλαμε το Υπουργείο Εργασίας να εξετάσει το πώς θα αντιμετωπιστεί το πραγματικό γεγονός πέραν των διατάξεων του νόμου, που αφορά απουσίες από την εργασία λόγω ανωτέρας βίας, άδειες γενικότερα που εξυπηρετούν την  αντιμετώπιση του έκτακτου γεγονότος που έπληξε την περιοχή.

Για την Διοίκηση

                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                    ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: