Έναρξη Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2022 – 2023.

Αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν έως τις 23 Ιουνίου και ώρα 14:00 μέσω του συνδέσμου: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 01.08.2022 έως και 31.07.2023.Όσοι υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να γνωρίζουν είτε τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet είτε τους κωδικούς ΟΑΕΔ.

Ποιοι είναι δικαιούχοι

Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που το 2021 πραγματοποίησαν 50 μέρες:

Εργασίας στην ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ) ή Ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή Επιδότησης ανεργίας ή μακροχρόνιας ανεργίας ή Συνδυασμό των παραπάνω.

Δικαιούχοι είναι επίσης οι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ της ΔΥΠΑ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος, δεν πρέπει να έλαβε Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού πέρσι (πρόγραμμα 2021-2022) και να μην λάβει φέτος συναφή παροχή από άλλο φορέα (π.χ. «Τουρισμός Για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού).

Μόνο οι δικαιούχοι ΑμεΑ ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο ή μη μέλος ΑμεΑ στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα.

Για τη Διοίκηση

    Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

         Βαγγ. Λίγγος                        Αριστ. Κυριαζόπουλος

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: