ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ με ΟΔΟΝΤΩΤΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Αναχωρούμε στις 6:45 π.μ. από το δημοτικό πάρκιν (απέναντι από το Πυρουνάκειο) προς Διακοπτό. Εκεί επιβιβαζόμαστε στο δρομολόγιο των 9:15 του οδοντωτού, όσοι επιθυμούμε να απολαύσουμε τη μοναδική διαδρομή διασχίζοντας το φαράγγι του Βουραϊκού. Οι υπόλοιποι με το πούλμαν ανεβαίνουν στα Καλάβρυτα.

Άφιξη και παραλαβή του γκρουπ από το σταθμό από όπου και συνεχίζουμε όλοι μαζί για την ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας, σύμβολο του Ελληνικού Έθνους όπου εδώ σηκώθηκε και το πρώτο λάβαρο της επανάστασης του 1821. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μνημείο των σφαγιασθέντων από του Γερμανούς.

Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος για γεύμα  στην πόλη των Καλαβρύτων. Έπειτα θα μεταβούμε στο Μέγα Σπήλαιο με σχετική παραμονή.

Επιβίβαση για επιστροφή στην Ελευσίνα κατά τις 6:00μ.μ.

Η τιμή κατ΄άτομο με τον οδοντωτό είναι 30€ για ενήλικες και 20€ για παιδιά.

Ενώ για όσους δεν επιθυμούν βόλτα με τον οδοντωτό, η τιμή είναι 20€ για ενήλικες και 15€ για παιδιά.

Οι εγγραφές θα γίνονται στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας έως και τις 27 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή με προκαταβολή το 50% της τιμής κατ΄άτομο  και η εξόφληση θα πρέπει να γίνει την ημέρα της εκδρομής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 5546321 και 210 0102809 γραμματεία Εργατικού Κέντρου (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 14:00).

Για τη Διοίκηση

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                  ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                 ΑΡΙΣΤ. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: