Δεύτερη συνάντηση με ΟΑΣΑ

Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ και τα διοικητικά στελέχη του Οργανισμού, με αντιπροσωπεία του Δήμου Ελευσίνας, του Εργατικού Κέντρου και δημοτών της πόλης, όπου και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Απευθείας σύνδεση της Ελευσίνας με τον σταθμό του μετρό Αγίας Μαρίνας με συχνότητα δρομολογίων ανά 15’ ( 4 δρομολόγια την ώρα αντί 3 δρομολογίων που εκτελούνται σήμερα).
  2. Βελτίωση της διασύνδεσης των δρομολογίων των διερχόμενων λεωφορειακών γραμμών από τον σταθμό του προαστιακού, με τις ώρες δρομολογίων του προαστιακού, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής των επιβατών.
  3. Εκπόνηση μελέτης από τον ΟΑΣΑ ώστε να λειτουργήσουν δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων από και προς τους χώρους εργασίας τους. Ένα θέμα το οποίο για το Εργατικό Κέντρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αν γίνει σωστός προγραμματισμός θα είναι τεράστιο το όφελος για τους εργαζόμενους. Καθώς και στο θέμα του περιβάλλοντος θα σημειωθεί μεγάλη και θετική αλλαγή λόγω της αποσυμφόρησης των εθνικών οδών τις συγκεκριμένες ώρες.

Για την Διοίκηση

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                     ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: