ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ

Καταγγέλλουμε την εταιρεία AIR LIQUIDE HELLAS ΤΕΧΝΙΤΑ ΑΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (SOL GROUP), όπου στο εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο έστειλε 4μηνη προειδοποίηση ΑΠΟΛΥΣΗΣ στον συνάδελφο Ιωάννη  Λάμπρου ετών 55.

Σημειωτέον, ο συνάδελφος είναι Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΕΡΙΩΝ».

Αιτία της απόλυσης του συναδέλφου είναι ότι μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας στην εταιρεία «τόλμησε» να ζητήσει για λόγους υγείας, με γνωμάτευση γιατρού, αλλαγή πόστου ώστε να μην σηκώνει βάρη λόγω προβλήματος!!!!!

Αυτό από μόνο του προσβάλει την ίδια την εταιρεία που δεν σέβεται ούτε στο ελάχιστο την επί 30 χρόνια προσφορά του.

Το ΕΚΕ-ΔΑ ζητά την άμεση απόσυρση  της προειδοποίησης απόλυσης και να εξετάσει η εταιρεία σε ποιο άλλο παραγωγικό πόστο μπορεί ο εργαζόμενος να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Επίσης θα ήταν φρόνιμο να επανεξετάσει ο Υπουργός Εργασίας το νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο, που θα πολλαπλασιάσει αυτά τα κατάπτυστα περιστατικά στους χώρους εργασίας.

Το ΕΚΕ-ΔΑ δηλώνει ότι θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο Σωματείο, προκειμένου ν’ ακυρωθεί αυτή η ανάλγητη απόλυση του εργαζομένου.

Για την Διοίκηση

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                            ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: