«Προτού αλέκτωρ λαλήσει τρις» η Διοίκηση της Χαλυβουργικής επανέρχεται δριμύτερη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Προτού αλέκτωρ λαλήσει τρις» η Διοίκηση της Χαλυβουργικής επανέρχεται δριμύτερη.

 

Δυστυχώς «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» η Διοίκηση της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ επανήλθε ζητώντας νέο αίμα από τους εργαζόμενους, επικαλούμενη την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.

Επιτέλους αυτό το γαϊτανάκι, του να κρατά τους εργαζόμενους   ομήρους  και κατά βούληση  κάθε φορά να τους « εκτελεί»,  θα πρέπει άμεσα να σταματήσει.

Οφείλει η νέα κυβέρνηση που ο λαός ανέδειξε να παρέμβει άμεσα σύμφωνα με τις προεκλογικές της εξαγγελίες και που μέρος αυτών ήταν να σταματήσει αυτές τις ορέξεις των εργοδοτών,δηλαδή να αντιμετωπίζουν κατ΄ αυτό τον τρόπο τους εργαζόμενους, ρίχνοντας τους στο άπατο βαρέλι της ανεργίας.

Ζητάμε εδώ και τώρα από την οικογένεια Αγγελόπουλου να αντιμετωπίσει την κατάσταση με σοβαρότητα και να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους ως πιόνια στην σκακιέρα των συμφερόντων της και να πάρει άμεσα πίσω την απόφασή της για περαιτέρω μείωση του προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους σχεδιασμούς θα απαντήσουν αναλόγως, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά τους στην εργασία.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής μαζί με το επιχειρησιακό σωματείο θα αναλάβει όλες αυτές τις πρωτοβουλίες που σε κάθε περίπτωση χρειαστεί για την άμεση  ανάκληση της απόφασης του εργοδότη.

Για τη Διοίκηση

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                 ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

 

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: