Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Δευτέρα 15/01/2018 στο Σύνταγμα

Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του πιστοί στις εντολές της Τρόϊκας συνεχίζουν ακάθεκτοι στην εφαρμογή του 3ου Μνημονίου.

Με συνοπτικές διαδικασίες φέρνει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο 1.500 σελίδων, για να κλείσει έτσι την 3η αξιολόγηση το οποίο βέβαια περιλαμβάνει πολύ σκληρά μέτρα, μεταξύ των οποίων και η απαράδεκτη τροπολογία για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία.

Το δικαίωμα της Απεργίας που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα, μπαίνει για πρώτη φορά στο στόχαστρο και μάλιστα από μία «αριστερή» όπως θέλει να αυτοαποκαλείται, Κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι και η πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την συνεχή λιτότητα, την φτωχοποίηση και την ανεργία που δημιούργησαν οι δανειστές και οι μνημονιακές πολιτικές.

Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι δεν θα επιτρέψουν να καταργηθεί και το τελευταίο δικαίωμα της αντίστασης, το δικαίωμα της Απεργίας.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στο Σύνταγμα, στις 6 το απόγευμα.

Για την Διοίκηση

                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                           ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: