ΤΟ ΕΚΕΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΤΙΑΡΕΙΑ ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΓΙΑ ΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙςΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την εταιρεία ΝΤΡΟΥΚΑΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ γνωστή για τα χρώματά της KRAFT, αλλά γνωστότερη για τις μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις στον χώρο της, όπως και τις φασιστικές συμπεριφορές απέναντι σε όποιον θεσμό προσπαθεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η Διοίκηση που θα έκανε καριέρα το 1800, τότε που μεσουρανούσε το σκλαβοπάζαρο απέλυσε 25 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα 15 συναδέλφους με την αιτιολογία ότι καταργεί το Τμήμα Πωλήσεων και αναθέτοντάς το βέβαια σε εργολαβικό συνεργάτη.

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για την ανακοίνωση των απολύσεων, «όλως τυχαίως» ήταν 3 ημέρες πριν την λήξη της θητείας του επιχειρησιακού σωματείου της εταιρείας, απολύοντας μεταξύ των 15 συναδέλφων και τον Πρόεδρο !!!!! του Σωματείου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα.

Τέτοιες ενέργειες είναι τουλάχιστον αχαρακτήριστες από την εταιρεία και την καλούμε άμεσα να ανακαλέσει την απόφασή της.

Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν θα επιτρέψει την υλοποίηση αυτής της απόφασης, κάνοντας ό,τι ακριβώς απαιτείται.

Καλούμε, επίσης, το καταναλωτικό κοινό να δώσει την απάντησή του προς την εταιρεία, μη καταναλώνοντας τα «ματωμένα» προϊόντα της.

Για τη Διοίκηση

                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                          ΓΙΩΡΓ.ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: