24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ, ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε ενδοιασμό, παίρνοντας ευθέως αποστάσεις από την ίδια την κοινωνία, μόνο και μόνο για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των ολίγων, φέρνει προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο έκτρωμα όπου καταργεί στην ουσία ό,τι είχε απομείνει για την προστασία της εργασίας:

  • 8ωρο
  • Απεργίες
  • Συνδικαλιστικές διώξεις
  • Αποσύνδεση ελέγχου της εργασίας από την κρατική ομπρέλα,                            προβάλλοντας ελάχιστα ευεργετήματα, που όμως είναι αυτονόητο ότι όφειλαν να ρυθμιστούν εν έτει 2021.

Οι εργαζόμενοι πλέον δεν έχουν απολύτως τίποτα να περιμένουν μιας και όλες οι κυβερνήσεις κάθε φορά «ψαλίδιζαν» όποιο δικαίωμα εμπόδιζε τα σχέδια των συμφερόντων για να αυξηθεί η πίτα της κερδοφορίας τους.

Το ΕΚΕ-ΔΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και την συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.

Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας και ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους (με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας), να δώσουμε βροντερό παρών  προκειμένου να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε αυτόν τον παραλογισμό.

ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 10:00.

Για την Διοίκηση

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                             ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: