24ωρη γενική απεργία – Τετάρτη 2 Οκτώβρη

Η Κυβέρνηση εξυπηρετώντας τους εργοδότες, φέρνει στο επόμενο διάστημα προς ψήφιση ένα πολυνομοσχέδιο που παρά τα καμουφλάζ   ορισμένων διατάξεων, καλύπτει εντέλει τις χρόνιες απαιτήσεις  του Σ.Ε.Β.

Επιπροσθέτως προσπαθεί να βάλει σε πλήρη έλεγχο την λειτουργία των συνδικάτων, ώστε να φιμώσει και να καταστείλει την όποια αντίδρασή τους.

Ενώ όλη αυτή η προσπάθεια εξελίσσεται, βρισκόμαστε ως κίνημα τραυματισμένοι εξ’ αιτίας των ακραία αντιδημοκρατικών πράξεων του ΠΑΜΕ, με συνέπεια την διορισμένη Διοίκηση στην Γ.Σ.Ε.Ε. και  ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον κόσμο της εργασίας, συνεχίζουν το βιολί τους έχοντας προφανώς ως αντίληψη το «εμού θανόντος γαία πυρί μιχθήτω», αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα υποστούν οι εργαζόμενοι εάν δεν υπάρξει σοβαρή και καλά οργανωμένη αντίδραση.

Το ΕΚΕ-ΔΑ συνεδρίασε στις 26/09/2019 και πήρε ομόφωνη απόφαση για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία κατά του πολυνομοσχεδίου την  Τετάρτη 2 Οκτώβρη 2019 και την συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00.

Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους της περιοχής, να δώσουν δυναμικό παρών στην συγκέντρωση με στόχο να εμποδιστεί η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το δημοτικό πάρκινγκ Ελευσίνας στις 09:45.

Για την Διοίκηση

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                      ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: