24ωρη Πανθριασιακή Απεργία 25/9/19

Σας γνωστοποιούμε ότι η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την προσπάθεια της κυβέρνησης που μέσα από το νέο « Αναπτυξιακό» Πολυνομοσχέδιο διαλύει ακόμα περισσότερο τα δικαιώματα των εργαζομένων , εξυπηρετώντας τα « θέλω» χρόνων  των εργοδοτών.

Χωρίς καμία διαβούλευση ευαγγελιζόμενοι ότι ως σωτήρες θα επιφέρουν την κανονικότητα, δεν ομολογούν βεβαίως για ποιους;;;;, δίνουν «Γη και Ύδωρ» στους επιχειρηματίες χωρίς κανένα δίχτυ ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Για τους παραπάνω λόγους, όπως επίσης για τα χρονίζοντα πλέον θέματα των εργαζομένων στη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ που είναι 3 μήνες απλήρωτοι, των Ναυπηγείων Ελευσίνας όπου καμία  εξέλιξη δεν υπάρχει για τον «Γολγοθά» των εργαζομένων που ξεπερνά τα 4 χρόνια και αφορά δεκάδες εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά κυρίως βιοποριστικά προβλήματα και της διαχρονικής εμμονής των κυβερνόντων να πουλήσουν τα ΕΛΠΕ, μια εταιρεία κερδοφόρα και εγγυήτρια στα θέματα ασφαλείας της χώρας μας.

Στο Διοικητικό συμβούλιο της 18/9/2019 αποφασίστηκε η κήρυξη 24ωρης Πανθριασιακής Απεργίας στις 25/9/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 06:00π.μ. έως τις 06:00 π.μ. της 26/9/2019, με συγκέντρωση έξω από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής την Τετάρτη 25/9/19 στις 10:00 π.μ.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ΟΛΟΙ.

Ο αγώνας θα είναι ΔΙΑΡΚΗΣ έως την επίλυση των θεμάτων.

Για την Διοίκηση

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                            ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: