8 Δεκέμβρη 24ωρη Πανελλαδική Απεργία Γ.Σ.Ε.Ε.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καλεί  τα σωματεία Μέλη του, τους ανέργους και τους συνταξιούχους στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 και στο συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως.

 

Η Κυβέρνηση θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε όσα εργατικά δικαιώματα απόμειναν από τα συνεχή Μνημόνια, ψηφίζοντας νέο εργασιακό νόμο.

 

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 

  • Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα.
  • Άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών και αντασφαλιστικών μνημονιακών διατάξεων που οδήγησαν στο στραγγαλισμό των εργατικών δικαιωμάτων, στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους και στη διαρκή ομηρία των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών στις μνημονιακές δεσμεύσεις.
  • Άμεση κατάργηση της εμπλοκής της κρατικής εξουσίας στον προσδιορισμό του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου. Ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις.
  • Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
  • Κατάργηση όλης της μνημονιακής νομοθεσίας που διέλυσε το συλλογικό Εργατικό Δίκαιο.

 

Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετέχετε στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 και στο συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το δημοτικό πάρκινγκ Ελευσίνας στις 10:00 το πρωί.

Για τη Διοίκηση

                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                          ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                     ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: