200 ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ Α.Ε.

Το 2019 αφήνει πίσω του στην περιοχή μας άλλους 200 ανέργους, διογκώνοντας έτσι το τέρας της ανεργίας, με το κλείσιμο της Χαλυβουργικής Α.Ε.

Σε προηγούμενα δελτία τύπου αναφερθήκαμε εκτενώς στις ευθύνες του μεγαλομέτοχου κου Κων. Αγγελόπουλου, ο οποίος οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε αυτή την εξέλιξη αλλά και τον ρόλο που έπαιξαν τα αρμόδια Υπουργεία.

Σε μία ύστατη προσπάθεια το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής χθες Δευτέρα 30/12/2019 με μία αντιπροσωπεία 10 ατόμων ζήτησε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να εξηγήσουν τις συνέπειες του κλεισίματος μιας τέτοιας μεγάλης βιομηχανικής μονάδας, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατόν.

Η αδιαφορία της Γενικής Γραμματέως αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, δείχνει σε όλους μας πόσο τους ενδιαφέρει η ελληνική οικογένεια, η ανάπτυξη, ο βιοπορισμός των Ελλήνων πολιτών.

Μία προαναγγελθείσα εξέλιξη καλά σχεδιασμένη, τακτοποιήθηκε για άλλη μία φορά, έχοντας κερδισμένους αυτούς που την δρομολόγησαν και χαμένες τις 200 οικογένειες.

Και βεβαίως την πολιτεία να παρακολουθεί εκ του μακρόθεν.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

Για την Διοίκηση

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                        ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: