ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26/2/2022 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 12:00

Η Διοίκηση του ΕΚΕ-ΔΑ με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση, καλεί τα Σωματεία μέλη  καθώς και όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ.

Σε μία εποχή που οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί βαριές συνέπειες από τις μνημονιακές πολιτικές, έχουν προστεθεί  οι επιπτώσεις της πανδημίας και τελευταία το ξέσπασμα μίας τεράστιας ακρίβειας, η Κυβέρνηση με την πολιτική της αντί να αμβλύνει έστω κατ’ ελάχιστον τις συνέπειες, προσθέτει ακόμη περισσότερα προβλήματα, σε μία λογική άκρατης νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Κι ενώ μιλάει για ανάπτυξη (που σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την ίδια αντίληψη για την ανάπτυξη), συνεχίζει να κάνει πολιτική βλέποντας μόνο νούμερα.

Εμβληματικές βαριές βιομηχανίες κλείνουν η μία μετά την άλλη και τεράστιες καθυστερήσεις χωρίς κανέναν σχεδιασμό και κανένα χρονοδιάγραμμα για επίλυση.

Οι εταιρείες ΛΑΡΚΟ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΑΒ, ΕΑΣ κλπ. θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν την ατμομηχανή της ανάπτυξης με ό,τι θετικές συνέπειες έχει αυτό, καταπολέμηση της ανεργίας και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, πέρα από την ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας.

Το κύμα ακρίβειας το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωρινό, δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα και με βασικούς μισθούς 600 ευρώ.

 

Όποιος θέλει λοιπόν να κάνει πραγματική πολιτική με επίκεντρο τις ανάγκες των εργαζομένων και των ανέργων, δεν μένει παρά να αφήσει τις ιδεοληπτικές εμμονές και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην κατεύθυνση που αναφέρουμε.

Για τον λόγο αυτόν καλούμε τα Σωματεία μέλη του ΕΚΕ-ΔΑ, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους στο συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 12:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 11:00 από το δημοτικό πάρκινγκ Ελευσίνας.-

Για την Διοίκηση

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                         ΑΡ. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: