Νέο τραγικό ατύχημα στα Ελληνικά Πετρέλαια Ασπροπύργου

Σήμερα 8 Μάη, στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Πετρελαίων στον Ασπρόπυργο, ώρα 8:30 το πρωί, συνέβη σοβαρό εργατικό ατύχημα με 6 συναδέλφους μας τραυματίες που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή.

Απαιτούμε και καλούμε την διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων να σταθεί όπως αρμόζει στους τραυματίες συναδέλφους μας και στις οικογένειές τους.

Απαιτούμε την άμεση γνωστοποίηση του πορίσματος για τα αίτια αυτού του τραγικού εργατικού ατυχήματος.

Με κραυγή αγωνίας καλούμε την πολιτεία και όλους τους αρμόδιους φορείς, να αφήσουν επιτέλους τους αριθμούς και να ασχοληθούν με την ανθρώπινη ζωή σαν υπέρτατο αγαθό και να εφαρμόσουν αμερόληπτα την Εργατική Νομοθεσία που αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων.

Σαν ελάχιστη υποχρέωση προς τους τραυματίες συναδέλφους μας και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια πρέπει να περάσουμε άμεσα σε πράξεις.

Το  ΕΚΕ-ΔΑ κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας από 7:00 έως 11:00 αύριο Σάββατο 9 Μάη και καλεί τον κόσμο της εργασίας να παρευρεθεί στην πύλη των εγκαταστάσεων των ΕΛ.ΠΕ. στον Ασπρόπυργο, προκειμένου  να διαμαρτυρηθούμε για τις συνθήκες εργασίας και το τραγικό συμβάν.

 

Για τη Διοίκηση

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                 ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: