ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΑΣΑ

Την Παρασκευή 12/02/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  του Προέδρου του ΕΚΕ-ΔΑ με την Διοίκηση του ΟΑΣΑ και την συμμετοχή του Δημάρχου Ελευσίνας, με αντικείμενο συζήτησης τις συγκοινωνίες στην περιοχή μας.

Παρουσιάσαμε στη νέα Διοίκηση του ΟΑΣΑ τον σχεδιασμό που έχει καταθέσει εδώ και τρία χρόνια το ΕΚΕ-ΔΑ για την βελτίωση της συγκοινωνιακής υποδομής στην περιοχή μας, με απώτερο στόχο η περιοχή να έχει πραγματικές συγκοινωνίες και οι εργαζόμενοι να εξυπηρετούνται από και προς την εργασία τους, με οφέλη τόσο για τους ίδιους όσο και για το περιβάλλον.

Η Διοίκηση του ΟΑΣΑ δέχθηκε κατ’ αρχήν να εξετάσει θετικά και να ανταποκριθεί στην πύκνωση των γραμμών τις ώρες αιχμής και κλιμάκιο συγκοινωνιολόγων να επισκεφθεί την περιοχή για να αποτυπωθεί επί πραγματικής κατάστασης ο σχεδιασμός.

Είναι σημαντικό μετά τον Δήμο Ελευσίνας να αποδεχθούν τον σχεδιασμό και οι Δήμοι Ασπροπύργου και Μάνδρας καθώς και η Περιφέρεια, ώστε επιτέλους να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα πραγματικής και λειτουργικής συγκοινωνίας με πολλαπλά οφέλη για όλους.

Για την Διοίκηση

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                           ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: