Ανακοίνωση – Πρόσκληση για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Γ.Σ.Ε.Ε. στις 8/9/12 στην Θεσσαλονίκη

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, για ακόμη μία φορά αυτοί που καλέστηκαν μετά και την ψήφο του ελληνικού λαού να διαχειριστούν την τύχη της χώρας και των πολιτών της, προκειμένου να δημιουργήσουν μία νέα προοπτική και δυναμική, δυστυχώς, φάνηκαν αναξιόπιστοι με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, ότι δηλαδή θα σεβαστούν τις μέχρι τώρα θυσίες του ελληνικού λαού πάνω στα εργασιακά – οικονομικά και κοινωνικά του δικαιώματα.

Φάνηκαν αναξιόπιστοι στις εξαγγελίες τους καθώς είχαν υποσχεθεί ότι το μάρμαρο της κρίσης θα καλεστούν πλέον να το πληρώσουν οι έχοντες και οι κατέχοντες αυτής της χώρας, δηλαδή οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και όλοι εκείνοι οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια πλούτισαν πάνω στις πλάτες των Ελλήνων εργαζομένων.

Έτσι λοιπόν, η σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας η οποία ήρθε μετά βαϊων και κλάδων ως «σωτήρας» που θα σώσει την χώρα και τους πολίτες της, δυστυχώς ακολουθεί και αυτή τις πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης και μάλιστα με μεγαλύτερο μένος προσπαθεί να μας πείσει και τελικά να νομοθετήσει μία σειρά από άδικες και αναποτελεσματικές συνταγές που επιβάλλει η Τρόϊκα και ο ηγετικός σκληρός νεοφιλελεύθερος πυρήνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με τις συνεχιζόμενες λανθασμένες της πολιτικές δίνει την χαριστική βολή, σε όλους εκείνους που μέχρι σήμερα έχουν κάνει τις μεγαλύτερες και ουσιαστικότερες θυσίες.

Οι εργαζόμενοι του Θριασίου Πεδίου, απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε καινούργια πρόταση – σκέψη, κάθε καινούργια ιδέα που θα περιλαμβάνει μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, που θα μειώνει το κοινωνικό κράτος ως τάχα τις πιο ενδεικτικότερες λύσεις για την διάσωση της χώρας και την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων.

Η Ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει τώρα να αναζητά την εύκολη λύση των περικοπών στις πλάτες των μη εχόντων και μη κατεχόντων, καθώς με αυτό τον τρόπο αφενός  θέλει να αποδείξει ότι είναι το καλό παιδί των Τροϊκανών και αφετέρου να κλείσει το μάτι στους νεοφιλελεύθερους ευρωπαϊστές μάγους της ελεύθερης οικονομίας, ότι εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές τους, που δεν είναι άλλες από την απελευθέρωση της αγοράς, χωρίς την ύπαρξη αρχών και κανόνων.

Την καλούμε λοιπόν να σταθεί τώρα στο ύψος των περιστάσεων και με συγκεκριμένες νομοθετικές παρεμβάσεις να αναγκάσει να πληρώσουν για πρώτη φορά σε αυτή την χώρα αυτοί που εξαπάτησαν και εξακολουθούν να εξαπατούν με την στάση τους την ελληνική εθνική οικονομία καθώς και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, να αναγκαστούν να πληρώσουν οι φοροκλέπτες και οι εισφοροκλέπτες.

Το Εργατικό Κίνημα ενωμένο, ανεξάρτητα από τις εντολές της Τρόϊκας και τις όποιες αποφάσεις πάρει τελικά η Ελληνική κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αποδεχτεί καμία νέα μείωση μισθών, καμία νέα μείωση  συντάξεων, καμία νέα μείωση κοινωνικών παροχών.

Δεν αποδεχόμαστε καμία νέα φοροεπιδρομή και είμαστε ριζικά αντίθετοι στις ιδιωτικοποιήσεις – ξεπούλημα όλων των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων του ελληνικού δημοσίου.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση την δράση και τον αγώνα μας για την απόκρουση και τελικά την ακύρωση όλων των νεοφιλελεύθερων συνταγών.

  • Θα είμαστε εκεί στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ στην Θεσσαλονίκη.
  • Θα είμαστε εκεί μαζί με όλους τους εργαζόμενους της πατρίδας μας για να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια η άδικη και αναποτελεσματική πολιτική που έχει εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία!!!
  • Θα είμαστε εκεί για να διατρανώσουμε την φωνή μας για αλλαγή της βάρβαρης πολιτικής προς την κατεύθυνση μίας πιο δίκαιης αναπτυξιακής και επενδυτικής πορείας για τη χώρα, που θα δημιουργεί απασχόληση, θα αναδιανέμει τον πλούτο δίκαια και θα ενδυναμώνει το κοινωνικό κράτος.

Στην πορεία αυτή, οι εργαζόμενοι θα παραμείνουμε ενωμένοι ώστε με συνεχή αγώνα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα και να τα ανατρέψουμε, κόντρα σε όλους αυτούς που μας θέλουν κατακερματισμένους για να πετύχουν τον στόχο τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΣΤΙΣ 8/9/12

ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για τη Διοίκηση

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                                    ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: