ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3ΩΡΗΣ ΠΑΝΘΡΙΑΣΙΑΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 24/11/11

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3ΩΡΗΣ ΠΑΝΘΡΙΑΣΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάδελφοι, σήμερα από εδώ, το βιομηχανικό προλεταριάτο της πατρίδας μας, το Θριάσιο Πεδίο, από εδώ την πύλη των συναδέλφων μας Απεργών Χαλυβουργών, με την πανθριασιακή μας στάση στέλνουμε διπλό μήνυμα αντίστασης και οργανωμένης πάλης.

Στέλνουμε μήνυμα αντίστασης απέναντι στην Κυβέρνηση και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθεί, αναγκάζοντας την εργατική τάξη να ζει μέσα στην εξαθλίωση οδηγώντας την σε εργασιακό και οικονομικό μεσαίωνα.

Στέλνουμε μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πρακτικές των εργοδοτών και ειδικότερα του κου Μάνεση, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος τον καλά ενορχηστρωμένο χορό.

Έναν χορό που θέλει να δημιουργήσει κοινωνικό «κράχ» στο Θριάσιο Πεδίο, στα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα, δημιουργώντας συνθήκες εργασιακής γαλέρας.

Διαμηνύουμε σήμερα από εδώ, ότι ο αγώνας των Χαλυβουργών είναι πλέον αγώνας όλων των εργαζομένων της περιοχής.

Στέλνουμε σαφές μήνυμα σε Κυβέρνηση και Εργοδοσία για την δημιουργία κοινού μετώπου όλων των εργαζομένων του Θριάσιου ως προμετωπίδα, για να αποκρούσει την κατακερμάτιση των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας ήταν, είναι και θα παραμείνει ο ακρογωνιαίος λίθος στήριξης και αλληλεγγύης όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων της ευρύτερης περιοχής του Θριάσιου Πεδίου, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο.

Για την Διοίκηση

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                  ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: