Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καταγγέλλει την επιχείρηση ΕΧΤΡΑ Α.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επιχείρηση EXTRAA.E., η οποία προχώρησε σε απολύσεις συναδέλφων που ήταν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια των πρόσφατων αρχαιρεσιών του Σωματείου.

Αυτές οι απολύσεις για μας είναι παράνομες και καταχρηστικές και μόνο στόχο έχουν τον εκφοβισμό και την παρεμπόδιση της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης και έκφρασης.

Ουδείς πρόκειται να πιστέψει αστείες και γελοίες δικαιολογίες περί αναγκαιότητας μείωσης προσωπικού.

Μόλις οριστικοποιήθηκε με εκλογική διαδικασία και επίσημα η λειτουργία του Σωματείου στα   EXTRAΕλευσίνας, η εργοδοσία αντέδρασε αμέσως για να χτυπήσει εν τη γενέσει της την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα EXTRA.

Πλανάσθε, κύριοι, πλάνην οικτράν.

Ακόμη δεν πήρατε χαμπάρι ότι εδώ και αρκετό διάστημα η τοπική κοινωνία  σας έχει βάλει στο περιθώριο, από τότε που αρχίσατε την εφαρμογή μίας αδυσώπητης αντεργατικής πολιτικής.

Είμαστε δίπλα στους απολυμένους συναδέλφους μας και στους εργαζόμενους.   Θα διεκδικήσουμε με κάθε μέσον την επαναπρόσληψη των παρανόμως και καταχρηστικά απολυθέντων.

Είναι δίπλα τους ολόκληρη η τοπική κοινωνία, η οποία με σας έχει εξαντλήσει κάθε ψήγμα υπομονής.   Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.

Καλούμε την εργοδοσία των EXTRAνα αναλάβει τις ευθύνες της, να αναστείλει τις απολύσεις, να βρει μέσα από το Σωματείο έναν δρόμο συνεννόησης και σεβασμού των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε αντίκρισμα της προσφοράς και στήριξης της τοπικής κοινωνίας τόσα χρόνια.

Αλήθεια, από πού προέρχονται τα κέρδη σας κύριοι των  EXTRA.   Από τους ζάμπλουτους επιχειρηματίες ή από τον κόσμο της εργασίας.

Πριν λοιπόν να είναι αργά, συνέλθετε.   Διαφορετικά θα βρείτε αντιμέτωπους όλους τους εργαζόμενους της δύναμης του ΕΚΕ-ΔΑ.

 

Για την Διοίκηση

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                      ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: