Πρόσκληση ΕΚΕ-ΔΑ προς Τοπική Αυτοδιοίκηση, Πολιτιστικούς – Αθλητικούς και μαζικούς φορείς για Δευτέρα 5/11/12 στις 6μ.μ., προκειμένου να δημιουργηθεί μία αλυσίδα στήριξης στους άνεργους.

Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε χθες 31/10/12 σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, μετά από κάλεσμα της Περιφερειακής Παράταξης ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Στη σύσκεψη αυτή παραβρέθηκαν: το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής (ΕΚΕ-ΔΑ), η  Περιφερειακή Παράταξη ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, η Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.), ο Ιατρός Εργασίας Θριασίου Πεδίου, ο Σύλλογος Δασκάλων Θριασίου Πεδίου, το Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Λιμένα Ελευσίνας και συζητήθηκε το μεγάλο θέμα της Ανεργίας που ταλανίζει την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου.

Αναζητήθηκαν θέσεις και ιδέες, ώστε να εξευρεθούν λύσεις για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες των ανέργων και των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Η ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε από όλους τους φορείς είναι να μπει μπροστάρης το ΕΚΕ-ΔΑ στην προσπάθεια δημιουργίας ενός ισχυρού πόλου στήριξης και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, με την συμμετοχή όμως όλων των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών, αθλητικών και μαζικών φορέων.

Έτσι λοιπόν το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας σας καλεί  την Δευτέρα 5/11/12 στις 18:00 (στην αίθουσα του ΕΚΕ-ΔΑ) Χαριλάου 28, προκειμένου όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία αλυσίδα στήριξης και αλληλεγγύης για τους άνεργους και τους οικονομικά ασθενέστερους της περιοχής του Θριασίου Πεδίου.

Με τιμή

Για την Διοίκηση

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                                           ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: