Το ΕΚΕ-ΔΑ συστήνει Γραμματεία Γυναικών με σκοπό την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.Πρώτη δράση, μια προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης στη γνωστή σε όλους «ΦΩΛΙΑ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που βιώνει ο πληθυσμός της περιοχής μας τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να δημιουργήσει προϋποθέσεις οργάνωσης για την  ανακούφιση κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το ΕΚΕ-ΔΑ  δημιούργησε μια ακόμη Επιτροπή, αυτή της Γραμματείας Γυναικών, την οποία και θα εντάξει στην Ισότητα Γυναικών της ΓΣΕΕ.

Μέσα απ’αυτήν την προσπάθεια η συσταθείσα Γραμματεία με συντονιστή το ΕΚΕ-ΔΑ ευελπιστεί να αφουγκραστεί και να κινηθεί στην κατεύθυνση της επίλυσης ζητημάτων που αφορούν την Γυναίκα.

Όπως ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες ενότητες: Γυναίκα – Εργασία, Γυναίκα – Ανεργία, Γυναίκα – Οικογένεια, Γυναίκα – Προσφορά.

Στις συνεδριάσεις που ακολούθησαν από την Γραμματεία Γυναικών αποφασίστηκε ως πρώτη δράση να οργανώσει μέσα από τα Σωματεία της Δύναμής μας, αλλά και μέσα από την ίδια την κοινωνία μια προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το γνωστό σε όλους μας αναγνωρισμένο σωματείο την «ΦΩΛΙΑ».

Μετά από την επαφή που υπήρξε με τους αρμόδιους της Φωλιάς, που φιλοξενεί 160 παιδιά ηλικίας 6-18 ετών, αποτυπώθηκε ότι υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα, φάρμακα σχολικά είδη, ρουχισμό  ( δηλ. Φακές, φασόλια, ρύζι, μακαρόνια, γάλα, αλέυρι, ντοματάκι κοσέρβα, , Depon, Postan, αντιφθειρικά, γάζες, ιώδιο, οξυζενέ, σχολικά βοήθηματα, παραμύθια).

Με την ανακοίνωσή μας αυτή ζητάμε από τα Σωματεία Δύναμης του ΕΚΕ-ΔΑ, αλλά και από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να συγκεντρώσει ότι από τα παραπάνω δύναται και να επικοινωνήσει με το Εργατικό Κέντρο στα τηλέφωνα 2105546321 & 2105546237 έως τις  15 Ιουλίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την όποια προσφορά γίνει.

Για τη Διοίκηση

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                      ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: