ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

24ΩΡΗΣ ΠΑΝΘΡΙΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 13/12/2011

 

Εμείς οι εργαζόμενοι του Θριασίου Πεδίου που συμμετέχουμε σήμερα στην 24ωρη Πανθριασιακή Απεργία που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, συγκεντρωθήκαμε στην Πλατεία Ηρώων της Ελευσίνας και με πεζή πορεία μεταφέρουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας της απεργιακής μας συγκέντρωσης.

Σταθερά συνεχίζουμε τον δίκαιο και διαρκή αγώνα μας, για την ακύρωση και την ανατροπή της ασκούμενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που προωθούν και επιβάλλουν Τρόϊκα και Ευρωπαίοι Τραπεζίτες και νομοθετεί εις βάρος ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας η Κυβέρνηση της χώρας.

ΟΛΟΙ μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να ανατρέψουμε την αμφισβήτηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τις νέες δραματικές περικοπές των μισθών και των συντάξεων, τον δραστικό περιορισμό της λίστας των ΒΑΕ και την περαιτέρω περικοπή των επικουρικών συντάξεων.

Την πλήρη και ανεξέλεγκτη καταστρατήγηση και ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και των βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Διεκδικούμε αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής, με πολιτική ανάπτυξης, κοινωνικής δικαιοσύνης αποδεσμευμένη από τα δεινά του μνημονίου.

ΟΑγώνας μας θα συνεχιστεί όσο θα υπάρχουν άδικες πολιτικές που σπρώχνουν τον λαό στην φτώχια και την εξαθλίωση.

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: