« Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια».ο

Ο  πρωθυπουργός από την Ρώμη , την πόλη του Κολοσσαίου, όπου οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες διασκέδαζαν με την αλληλοσφαγή των μονομάχων, έκανε μια δήλωση σύμφωνα με την οποία για την κατάντια της χώρας ευθύνονται τα συνδικάτα και μας θυμίζει την λαϊκή ρήση « Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια».

Σε όλους εμάς αυτού του είδους η Διακυβέρνηση της σημερινής ηγεσίας δεν  προκαλεί καμιά έκπληξη. Να θυμίσουμε λοιπόν σε όλους ότι αυτή η κυβέρνηση που μεταθέτει τώρα τις ευθύνες της , είναι η κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία πείθοντας τον ελληνικό λαό ότι θα σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο, βάζοντας μάλιστα τους ευρωπαίους τοκογλύφους να χορεύουν χτυπώντας τα νταούλια στον δικό του σκοπό.

Τα συνδικάτα έχουν καταγεγραμμένη ιστορία που δεν αμφισβητείται και είναι τόσα  χρόνια αποδεδειγμένη με τους αγώνες των εργαζομένων που σαφώς δεν συγκρίνεται με καμιά 17ωρη σκληρή διαπραγμάτευση.

Επειδή λοιπό, τα συνδικάτα είναι προϊόν των ίδιων των εργαζομένων, που συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται ως τον μοναδικό θεσμό που μπορεί να υπερασπιστεί τα προβλήματα αλλά και να σταθεί στις αγωνίες του, η λάσπη που ρίχνει η κυβέρνηση σήμερα για να αποπροσανατολίσει τον λαό από τις τεράστιες κολοτούμπες της, που την μόνη υπόσχεση που κράτησαν είναι να μην φορούν γραβάτα, δεν θα λερώσει κανέναν πλην τους ίδιους.

Το μόνο που ζητά ο ελληνικός λαός είναι να κυβερνηθεί η χώρα από μια ηγεσία που θα υπερασπίζεται τους Έλληνες πολίτες.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας σας «θερμοπαρακαλεί» να το πράξετε γιατί γι΄ αυτό εκλεχθήκατε.

Για τη Διοίκηση

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                               ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ                                    ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

© 2015 ekeda.gr. All rights reserved. Created by urbanIT

Αρέσει σε %d bloggers: